Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musical Masterclass met Vera Mann en Thom Hoffman

Shownieuws

Vera Mann, Thom Hoffman, Bob Fosko en Nurlaila Karim doen op 11 en 18 juni mee aan de Musical Masterclasses in het Luxor Theater in Rotterdam.

Vera Mann, Thom Hoffman, Bob Fosko en Nurlaila Karim doen op 11 en 18 juni mee aan de Musical Masterclasses in het Luxor Theater in Rotterdam. Liefhebbers krijgen dan de kans te zien hoe zij les krijgen van 'masters' Babette Labeij, Esther Hart en regisseur Michael Diederich. Zij worden aangevuld door een ensemble dat bestaat uit de beste leerlingen van de dansschool van Lucia Marthas.

Doel van de masterclass is te laten zien hoe snel er in musicalland gewerkt wordt en hoe de spelers omgaan met de grillen van een regisseur. Daarbij staan de drie belangrijkste disciplines uit de musicalwereld centraal: zang, dans en spel. De twee avonden zijn georganiseerd door Jim de Groot, die vanaf mei te zien is in de musical 'The wiz'.

Elke avond wordt iemand uit het publiek geselecteerd om met de sterren mee te doen. Wie daar kans op wil maken moet het nummer 'Can you feel a brand new day' voorbereiden en aan het begin van de avond meedoen aan een 'genadeloze auditie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen