Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Federline viert verjaardag met kinderen en ex

Shownieuws

Kevin Federline heeft dit weekend in Las Vegas zijn 29e verjaardag gevierd met zijn vier kinderen en ex Shar Jackson.

Kevin Federline heeft dit weekeinde in Las Vegas zijn 29e verjaardag gevierd met zijn vier kinderen en ex-vriendin Shar Jackson. Dat meldt het Amerikaanse blad People. Hij arriveerde vrijdag in de gokstad met zoons Sean Preston (1) en Jayden James (zes maanden), van wie Britney Spears de moeder is. Met Jackson heeft hij dochter Kori (4) en zoon Kaleb (2).

Spears was in geen velden of wegen te bekennen. De zangeres zou in Los Angeles zijn geweest om danspasjes te oefenen. Nu ze is ontslagen uit de afkickkliniek waar ze de afgelopen maand verbleef, zou ze zich willen richten op een comeback.

Federline bracht in Las Vegas veel tijd door aan de rand van het zwembad van zijn hotel. Zaterdagavond dineerde hij met veertien vrienden en familieleden, waarna hij naar een club vertrok. Daar dronk hij Jack Daniels, zat hij er ontspannen bij en was overduidelijk te zien dat hij nog goed met Jackson kan opschieten, zei een insider tegen People.

Kevin was op 21 maart jarig. Via zijn website searchwithkevin.com konden fans eerder een uitnodiging winnen voor zijn verjaardagsfeestje. Of de gelukkige winnaar er zaterdag ook bij was, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen