Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson zweert bij plastische chirurgie

Shownieuws

Scarlett Johansson weet zeker dat ze onder het mes gaat als de ouderdom zichtbaar toeslaat. De actrice is doodsbang dat ze eruit gaat zien als een 'oude heks'.

Scarlett Johansson weet zeker dat ze onder het mes gaat als de ouderdom zichtbaar toeslaat. De Amerikaanse actrice is doodsbang dat ze eruit gaat zien als een 'oude heks'. "Het is sexy als je lekker in je vel zit", verklaart de 22-jarige blondine op de website Hollywood.com. "Als dat niet zo is, moet je zeker iets aan je uiterlijk laten doen."

Johansson, die wordt beschouwd als één van de mooiste vrouwen van Hollywood, geeft toe een enorme hoeveelheid make-up te hebben. "Thuis in New York heb ik een grote tafel vol met beautyproducten", vertelt ze. "Ik houd ervan om te experimenteren met verschillende looks."

Johansson debuteerde op 10-jarige leeftijd in de film 'North' (1994). Sindsdien speelde ze onder meer in 'The horse whisperer' (1998) en 'Lost in translation' (2003). Behalve actrice is ze ook model voor onder meer Reebok en Louis Vuitton. Vorige maand werd ze door het mannenblad Playboy uitgeroepen tot meest sexy beroemdheid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen