Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joss Stone ontkent relatie met producer

Shownieuws

Joss Stone ontkent dat ze een relatie heeft met producer Raphael Saadiq. Ze werkte samen met Saadiq aan haar laatste album 'Introducing Joss Stone'.

Joss Stone ontkent dat ze een relatie heeft met de Amerikaanse producer Raphael Saadiq. De Britse soulzangeres werkte samen met Saadiq aan haar laatste album 'Introducing Joss Stone'.

De geruchten over een relatie van de twee begonnen toen producer Dallas Austin in een interview vertelde dat de zangeres seks heeft met iedere producer die haar pad kruist. De roddels werden nog eens verder aangewakkerd toen het stel naakt poseerde voor een foto in het cd-boekje. Op de foto zijn de producer en de zangeres verstrengeld in een omhelzing. Hun lichamen zijn beschilderd.

Op de website Female First zegt Stone dat er helemaal niets is tussen haar en Saadiq. "Hij komt uit Oakland, ik kom uit Devon; hij is 41 en ik ben 19; hij is Amerikaans en ik ben Brits", somt ze de grote verschillen tussen hen op. "De foto wordt door iedereen als iets seksueels gezien, maar ik had er alleen maar een artistieke bedoeling mee", zegt Stone.

De zangeres heeft het de laatste tijd zwaar te verduren. Ze krijgt kritiek in haar vaderland Groot-Brittannië omdat ze 'te Amerikaans' zou worden. Ook haar recente make-over, waarvoor ze haar blonde haren bewerkte met een rode kleurspoeling en een permanent, doet het niet goed bij het thuisfront.

Stone brak op haar zestiende internationaal door met haar debuurtalbum 'The soul sessions'. Op 11 juli staat ze in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen