Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kylie steeds closer met bokskampioen'

Shownieuws

Kylie Minogue wordt steeds closer met de Britse bokser David Haye. "Het is waar dat we intieme vrienden zijn", zegt Haye.

Kylie Minogue wordt steeds closer met de Britse bokser David Haye. De twee trekken de laatste tijd veel met elkaar op. "Het is waar dat we intieme vrienden zijn", zegt de 26-jarige halfzwaargewicht in de Britse krant The People.

De 38-jarige Minogue en de bokser, die Europees kampioen is in zijn gewichtsklasse, leerden elkaar twee jaar geleden kennen in een Londense sportschool. Het klikte meteen en de twee werden goede vrienden. De kleine zangeres kwam zelfs een kijkje nemen bij een bokswedstrijd van Haye. Op zijn beurt steunde hij de popster toen bleek dat ze aan borstkanker leed.

Nadat Kylie afgelopen zomer genezen was verklaard, hielp de bijna twee meter lange sportman haar bij het opbouwen van haar conditie. Toen Kylie en haar vriend Olivier Martinez uit elkaar gingen, stond Haye opnieuw voor haar klaar.

David, die ook fotomodel is, heeft Kylie inmiddels twee keer mee uitgenomen in Londen. Bovendien zouden ze elkaar voortdurend spreken via de telefoon. "Als ze uitgaan ontwijken ze de plekken waar veel sterren te vinden zijn, zoals Notting Hill", vertelt een insider aan de krant.

De twee zouden inmiddels een sterke emotionele band hebben gekregen. "Kylie voelt zich nog kwetsbaar na de breuk met Olivier", vertelt een bron. "David laat haar weer lachen en dat is precies wat ze nodig heeft."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen