Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beckhams te saai voor realityshow'

Shownieuws

De bijdrage van een assistent in de Amerikaanse realityserie van de Beckhams moet chaos teweegbrengen in het huishouden. De beelden zouden slaapverwekkend zijn.

De bijdrage van een assistent in de Amerikaanse realityserie van de Beckhams moet chaos teweegbrengen in het huishouden. De nog onbekende man, 'een kruising tussen Rambo en Mr Bean', zou zijn ingehuurd omdat Posh en Becks te saai zijn om alleen in de show te figureren. De al geschoten beelden zouden slaapverwekkend zijn.

Naar verluidt wordt gehoopt dat de assistent de 32-jarige voormalige Spice Girl op de zenuwen werkt en zo voor wat spanning zorgt in het programma. "We hebben al wat opnamen gemaakt van Victoria die op huizenjacht is en haar kinderen naar school brengt", vertelt een insider bij NBC in de Britse krant Daily Star. "Eerlijk gezegd waren die beelden slaapverwekkend." Met de komst van de persoonlijk assistent zouden de tv-bazen het gezin op zijn kop willen zetten.

Het wel en wee van de familie Beckham is vanaf komende zomer op de Amerikaanse zender NBC te zien. De serie, die nog geen naam heeft, bestaat uit zes afleveringen van elk een half uur. De rode draad in de serie is de verhuizing van de stervoetballer en zijn gezin van Europa naar Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen