Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ilse DeLange wacht nog even met kinderen

Shownieuws

Ilse DeLange wil dolgraag kinderen, maar de 29-jarige zangeres wacht nog even. Eerst wil ze graag meer platen maken en succes boeken in het buitenland.

Ilse DeLange wil dolgraag kinderen, maar de 29-jarige zangeres wacht nog even. "Ik wil eerst heel graag meer platen maken en in het buitenland proberen voet aan de grond te krijgen", vertelt de zangeres zondag in De Telegraaf. "Dat zou ook wel met kinderen kunnen, maar ik voel die drang nu nog niet." Als het zover is, hoopt ze dat haar spruiten zich ontwikkelen tot creatievelingen.

De carrière van de geboren Almelose loopt op rolletjes. "We hebben het afgelopen jaar meer opgetreden dan anders en mijn nieuwste plaat, 'The great escape', gaat heel goed", zegt DeLange. Een nummer van het inmiddels gouden album, 'I love you', is de titelsong van het toneelstuk 'Steel magnolias', dat zondag in première gaat.

Ook privé gaat het de zangeres voor de wind. "Mijn partner Bart is mijn grote liefde", vertelt ze. "We zijn al zeven jaar gelukkig." Bart Vergoossen is drummer in de band van de blondine en ze brengt daardoor veel tijd door met haar vriend. "Voor anderen is dat misschien benauwend, maar voor ons werkt het fantastisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen