Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vaderschapstest baby Anna Nicole nadert

Shownieuws

Frederic von Anhalt heeft DNA afgestaan om aan te tonen dat hij de baby van Anna Nicole Smith heeft verwekt. "Ik weet vrijwel zeker dat het mijn kind is."

(Novum/AP) - Prins Frederic von Anhalt heeft DNA afgegeven om te bewijzen dat hij de vader is van het dochtertje van Anna Nicole Smith. De echtgenoot van Zsa Zsa Gabor is ervan overtuigd dat hij de inmiddels halfjaar oude Dannielynn heeft verwekt. "Ik weet vrijwel zeker dat het mijn kind is."

De 59-jarige Von Anhalt beweert tientallen jaren een verhouding te hebben gehad met de op 8 februari overleden blondine. Hij is al twintig jaar getrouwd met de 90-jarige filmdiva Gabor.

Een rechter op de Bahama's besloot dinsdag dat genetisch materiaal van het meisje mag worden afgenomen. Het verzoek om een vaderschapstest komt van Larry Birkhead, een ex van Smith die eveneens beweert de vader van Dannielynn te zijn.

In het geboortecertificaat van de baby staat Howard K. Stern als vader vermeld, met wie Smith een relatie had ten tijde van haar overlijden. Hij zorgt momenteel voor het meisje. Of ook hij DNA zal afstaan, is niet duidelijk.

Dat drie mannen staan te trappelen om zich over Dannielynn te ontfermen, kan te maken hebben met het foruin dat haar mogelijk ten deel valt. Smith erfde naar schatting 375 miljoen euro toen haar 63 jaar oudere echtgenoot J. Howard Marshall II in 1995 overleed. Sindsdien is de ex-playmate in een rechtszaak om de erfenis verwikkeld met de kinderen van de olietycoon.

Het is nog altijd niet duidelijk waaraan Smith is overleden. Na haar dood staken al snel geruchten de kop op over drugsmisbruik. De resultaten van een autopsie, die kort na haar dood werd uitgevoerd, worden maandag openbaar gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen