Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mischa Barton geeft af op Lindsay Lohan

Shownieuws

Lindsay Lohan hoeft niet op de sympathie te rekenen van Mischa Barton. Bij een bezoek aan een kapperszaak liet ze merken dat de twee geen vrienden zijn.

De onlangs afgekickte Lindsay Lohan hoeft niet op de sympathie te rekenen van Mischa Barton. Toen de soapster afgelopen week een kapper in Beverly Hills bezocht, liet ze maar al te duidelijk merken dat de twee geen beste vrienden zijn.

Fotografen van de showbizzsite X17 wezen Barton de weg naar de kapperszaak, zo is te zien in video-opnamen. Als één van de fotografen haar vertelt dat Lohan in de salon is, reageert de actrice allesbehalve verheugd. "Serieus?", vraagt ze aan de paparazzo. "Is het niet een fantastisch kleine wereld", sneert ze vervolgens op luide toon.

Lohan, die meermaals heeft gezegd goed bevriend te zijn met Barton, lijkt met geen van de veelbesproken Amerikaanse socialites nog een goede verstandhouding te hebben. Als de roddelpers het bij het rechte einde heeft, ligt de rossige filmster in de clinch met Jessica Simpson, Paris Hilton, Nicole Ritchie en Jessica Biel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen