Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geveilde dagboeken Anna Nicole weer onder de hamer

Shownieuws

De twee dagboeken van Anna Nicole Smith, die vorige maand geveild werden via eBay, worden nu weer doorverkocht. Op 14 en 15 april worden ze geveild in Dallas.

De twee dagboeken van Anna Nicole Smith, die vorige maand geveild werden via eBay, worden nu weer doorverkocht. De anoniem gebleven hoogste bieder die vorige maand ruim 385 duizend euro betaalde voor de zielenroerselen van de overleden blondine, biedt ze nu aan voor een veiling die op 14 en 15 april plaatsvindt in een veilinghuis in Dallas. Dat meldt de Los Angeles Times.

De dagboeken van de ex-playmate dateren uit 1992 en 1994. Op de kaft van het oudste exemplaar staat in grote letters 'niet lezen!'. In de boeken, waarvan enkele passages zijn gepubliceerd, schrijft Smith over haar diverse minnaars, haar onzekerheden en de problemen met haar gewicht.

Ook gaat ze in op haar getrouwde leven met de 63 jaar oudere miljardair Howard Marshall II. De memoires tonen een toegewijde Smith, die met haar zieke man meeleeft. "Er is niets dat ik kan doen. Ik kan hem slechts bijstaan met medicijnen en gebeden. Ik ben bang dat hij breekt als ik hem aanraak", schrijft ze. "Als Jezus besluit hem bij me weg te halen, weet ik niet wat ik moet doen. Ik houd zo veel van hem."

Anna Nicole Smith overleed begin februari in een ziekenhuis nadat ze onwel was geworden op haar hotelkamer in Florida. Vorige week werd bekend dat de 39-jarige blondine is overleden aan een overdosis medicijnen. Het zou gaan om een ongeluk. Zelfmoord en een misdrijf werden uitgesloten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen