Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Irene Moors is te krenterig voor glamour

Shownieuws

Irene Moors wordt nooit een diva. "Als je er geld en tijd aan wil besteden, kan iedereen er uitzien als een diva. Maar ik ben daar te krenterig voor."

Irene Moors wordt nooit een diva. Dat zegt de 39-jarige presentatrice zaterdag in de Telegraaf-bijlage Vrouw. "Als je geld en tijd wil besteden aan kappers, stylisten en visagisten kan iedereen er uitzien als een diva", denkt ze. "Glamour is gewoon te koop. Maar ik ben daar te krenterig voor."

Premières en andere glamourfeestjes zijn dan ook niet aan Irene besteed. "Als ik een uitnodiging krijg voor een filmpremière, denk ik al snel: ik kan ook morgen naar de gewone voorstelling gaan. In een spijkerbroek. Ik ga alleen naar een première als er iemand meespeelt die ik persoonlijk ken of als ik het écht graag wil zien."

De Life & Cooking-presentatrice vindt het ook moeilijk om zich te kleden voor premières. "Ik ben lang en heb maat 42. Als een jurk past, ben ik allang blij. Dan kijk ik niet meer of hij wel helemaal hip is." Maar ze is niet van plan zich uit te hongeren om in een maatje minder te passen. "Ik ga zeker niet op dieet voor een galajurk. Als in januari iedereen hysterisch begint te lijnen en te sporten, heb ik heel even het gevoel dat ik ook mee moet doen. Maar ik blijf toch altijd hetzelfde: tussen de 75 en de 78 kilo."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen