Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge wil mensen blij maken

Shownieuws

Het doel in het leven van Thomas Berge is mensen blij maken. Het is volgens de 17-jarige volkszanger één van de redenen is dat hij zanger is geworden.

Het doel in het leven van Thomas Berge is mensen blij maken. De 17-jarige volkszanger vertelt zaterdag in De Telegraaf dat het één van de redenen is dat hij zanger is geworden. "Ik weet in feite al mijn hele leven dat ik mensen wil helpen. Mijn vader is activiteitenbegeleider voor jonge gehandicapten. Als ik geen zanger was geworden, had ik dat werk misschien wel gedaan."

Berge, die als 12-jarige jongetje doorbrak met het liedje 'Mijn luchtballon', besloot al op jonge leeftijd dat hij beroemd wilde worden. "Ik maakte al heel vroeg grote plannen voor de verre toekomst." Berge werd geboren als Chiel Ottink en veranderde zijn naam, onder meer omdat die naam beter aan zou slaan in Duitsland.

Kritiek dat hij te jong zou zijn om de regie over zijn carrière te hebben en dat zijn imago te doordacht zou zijn, wuift hij weg. "Ik ben geen product dat door een slimme manager op de markt is gebracht. Het is allemaal precies zo gegaan als ik zelf wilde, in samenwerking met mijn manager Johnny Sap. Ik kan er ook niet zo goed tegen wanneer men zegt dat het allemaal is bedacht.", stelt hij. "Alles wat er tot nu toe is gebeurd, zijn mijn eigen beslissingen geweest."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen