Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britse mannen bewonderen topkok Gordon Ramsay

Shownieuws

Gordon Ramsay wordt door mannen in Groot-Brittannië het meest bewonderd. Dat blijkt uit een onderzoek van mannenblad Esquire onder vijfhonderd mannen.

Gordon Ramsay wordt door mannen in Groot-Brittannië het meest bewonderd. Dat blijkt uit een onderzoek van mannenblad Esquire onder vijfhonderd mannen. De topkok kreeg zeventien procent van de stemmen in de categorie voor de meest bewonderenswaardige Britse man.

Natuurkundige Stephan Hawking, die al zijn hele leven in een rolstoel zit, is goed voor een tweede plaats in de lijst en survivalexpert Ray Mears staat op drie. Acteur Daniel Craig werd vierde en komiek Ricky Gervais vijfde.

Behalve op de meest bewonderenswaardige man, kon worden gestemd op de minst bewonderenswaardige man. In die categorie kwam beroepsjunkie en gitarist Pete Doherty als 'winnaar' uit de bus. Maar ook voetballer David Beckham kan niet op veel aanzien rekenen. Hij staat op twee.

Het onderzoek wees verder uit dat de Britse man het liefst wil trouwen met actrice Scarlett Johansson. Maar ook Kylie Minogue, die als tweede eindigde, is een populaire huwelijkskandidate.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen