Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brace bestolen van nieuwe single

Shownieuws

Brace is bestolen van twee van zijn nummers. Hackers hebben de nummers waarschijnlijk in handen gekregen, zegt de platenmaatschappij van de rapper.

Brace is bestolen van twee van zijn nummers. Alleen de rapper, platenmaatschappij CMM en de geluidsopnamestudio hadden zijn nieuwe single, 'Pomp je booty', en het nummer 'Vijand' in bezit. Maar de nummers van zijn nieuwe album waren donderdag al te downloaden. Computerhackers hebben de nummers waarschijnlijk in handen gekregen en illegaal verspreid, meldt CMM.

De Nederlandse rapper is verbaasd over het voorval. "Hoe kan dat? Het is ongelooflijk dat mensen mijn muziek stelen, maar kennelijk kunnen ze niet wachten." CMM en de 23-jarige hiphopper hebben besloten de tracks onmiddellijk legaal aan te bieden via het web. De single 'Pomp je booty' is over drie weken te koop in de winkels. De videoclip van het nummer is vorige week opgenomen en is vanaf volgende week te zien op de Nederlandse muziekzenders.

Brace werd bekend met het nummer 'Moppie', dat hij uitbracht met Lange Frans en Baas B. Ook was Brace te horen in het refrein van 'Leipe Mocro flavour', dat hij met Ali B en Yes-R opnam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen