Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzi klagen Denise Richards aan

Shownieuws

Twee paparazzi hebben Denise Richards aangeklaagd wegens mishandeling en vandalisme. De actrice gooide in november laptops van de fotografen van een balkon.

Twee paparazzi hebben Denise Richards aangeklaagd wegens mishandeling en vandalisme. De actrice gooide in november laptops van de fotografen van een balkon, terwijl zij bezig was met opnamen voor de film 'Blonde and blonder'. Ook haar tegenspeelster Pamela Anderson wordt door de persmuskieten voor de rechter gedaagd.

De 36-jarige Richards zou in woede zijn ontstoken toen zij de fotografen op de filmset tegen het lijf liep. Na een flinke scheldtirade zou zij de mannen hebben geslagen, zo luidt de aanklacht, waarvan een kopie op de Amerikaanse website TMZ is te vinden. Volgens de slachtoffers is het hele gebeuren vastgelegd op beveiligingscamera's.

Een woordvoerder van de actrice bevestigde eerder dat de blondine, die een tumultueus huwelijk met acteur Charlie Sheen achter de rug heeft, computerapparatuur van de fotografen heeft vernield. "Die paparazzo heeft geluk dat het alleen zijn laptop was die van een balkon is gesmeten", zei de woordvoerder.

De twee mannen beschuldigen de dames ervan hun goede naam te hebben bezoedeld. Naast financiële schade zouden de collega's een emotionele klap hebben gekregen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen