Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Emma Watson toch in laatste films Harry Potter

Shownieuws

Emma Watson is toch te zien in de laatste twee films over tovenaarsleerling Harry Potter. Onlangs meldden Britse media dat zij genoeg had van haar rol.

(Novum/AP) - Emma Watson is toch te zien in de laatste twee films over tovenaarsleerling Harry Potter. Onlangs meldden Britse media dat de 16-jarige actrice genoeg had van haar rol als de pientere Hermione Granger.

Ook hoofdrolspeler Daniel Radcliffe en Rupert Grint, die de rol van Ron Weasly vertolkt, zijn van de partij, laat filmproducent Warner Bros weten. "Ik voel een geweldige loyaliteit tegenover het personage van Harry", verklaarde de 17-jarige Radcliffe.

Watson, die eerder zou hebben gezegd niet meer te willen bekendstaan als 'het meisje van Harry Potter', zegt juist trots te zijn op haar karakter. "Ik zou haar nooit kunnen laten gaan", stelt ze. "Ik houd zo veel van haar."

Het vijfde deel in de bekende filmreeks, die is gebaseerd op de fantasieboeken van schrijfster J.K. Rowling, moet vanaf 12 juli in de Nederlandse bioscopen draaien. 'Harry Potter and the order of the Phoenix' wordt opgevolgd door 'Harry Potter and the half-blood prince' en 'Harry Potter and the deathly hallows'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen