Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell is uitgeboend

Shownieuws

Het Britse topmodel Naomi Campbell kan de schuursponsjes weer opbergen. De donkere mannequin heeft haar taakstraf van vijf dagen naar behoren uitgevoerd.

(Novum/AP) - Naomi Campbell kan de schuursponsjes weer opbergen. Het topmodel heeft haar taakstraf van vijf dagen afgerond. De donkere schone moest vloeren boenen na een veroordeling voor het mishandelen van haar huishoudster.

Het contrast was tekenend toen de 36-jarige Campbell vrijdag het gebouw verliet waar zij een weeklang had geschrobd. Op stilettohakken, gekleed in een glimmend zwarte japon, verliet zij het terrein om in haar zilveren Rolls Royce weg te rijden.

Volgens haar tijdelijke werkgever heeft de mannequin haar werk naar behoren gedaan. Campbell zou onder meer vloeren hebben gedweild en wc's hebben geschrobd.

Het Britse mode-icoon bekende begin deze maand een telefoon te hebben gegooid in de richting van haar huishulp. Het is de vierde keer dat het heethoofd wordt beschuldigd van mishandeling. In 1998 en 2003 bekende zij schuld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen