Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Realitysoap BZN blijft scoren

Shownieuws

De realitysoap Adieu BZN blijkt een blijvend succes. Het programma over de laatste dagen van de Volendamse band trok vrijdag ruim 1,1 miljoen kijkers.

De realitysoap Adieu BZN blijkt een blijvend succes. Het programma over de laatste dagen van de Volendamse band trok vrijdag ruim 1,1 miljoen kijkers. Daarmee was het één van de best bekeken programma's van de dag.

De soap, die de zes leden van de Band Zonder Naam volgt, ging vorige maand met bijna één miljoen kijkers van start. In de show is te zien hoe de formatie, die hits scoorde met nummers als 'Mon amour' en 'Just an illusion', na 41 jaar tot een einde komt. De serie werkt toe naar het afscheidsconcert, dat op 16 juni plaatsvindt in Ahoy in Rotterdam.

Muziekprogramma's blijken het sowieso onverminderd goed te doen. De talentenjacht 'So you wannabe a popstar' van SBS 6 wist eveneens 1,1 miljoen kijkers aan zich te binden. Fajah Lourens en Nelleke van der Krogt belandden vrijdagavond in de gevarenzone. De twee aspirant-zangers staan zaterdag tegenover elkaar in een sing-off.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen