Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lindsay en Kevin perfect koppel'

Shownieuws

Ze lijken voor elkaar gemaakt en zijn nu eindelijk samen gespot: Lindsay Lohan en Kevin Federline. Eerder mislukte een versierpoging van Kevin nog.

Ze lijken voor elkaar gemaakt en nu ook eindelijk samen gespot: Lindsay Lohan en Kevin Federline. Allebei zijn ze lui, houden van een feestje en denken voortdurend en alleen maar aan zichzelf, somt de Britse krant The Sun hun gelijkenissen op.

Maar of ze morgen nog steeds samen zijn, is volgens de krant de grote vraag. Lindsay ruilt, als de media moeten worden geloofd, net zo snel van partner als van onderbroek. Zo werd ze de afgelopen tijd door de pers gekoppeld aan James Blunt, Robbie Williams, Jude Law, Keanu Reeves, Jared Leto, George Clooney, Leonardo DiCaprio en Bruce Willis.

Vlak na de breuk van Federline en Britney Spears meldde het Amerikaanse blad Us Weekly al dat Kevin achter Lindsay aanzat. Hij zou de actrice een sms'je hebben gestuurd met de tekst 'Laten we iets gaan doen'. Lohan zou daar met afgrijzen op hebben gereageerd en hebben teruggestuurd: 'Waarom zou ik iets met jóu gaan doen?'.

Nu lijkt La Lohan dan toch van gedachte veranderd. Fotoagentschap X17 liet eerder deze week zowel Federline als Spears door een fotograaf volgen in Los Angeles. De collega-fotografen kwamen elkaar al snel tegen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen