Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson blijft geheimzinnig over Justin

Shownieuws

Actrice Scarlett Johansson blijft vaag over haar vermeende relatie met Justin Timberlake."Ik vind het belangrijk mysterieus en flirterig te zijn."

(Novum/AP) - Scarlett Johansson blijft vaag over haar vermeende relatie met tienerfantasie Justin Timberlake. De blonde actrice is dan ook dol op een beetje geheimzinnigheid. "Ik houd niet van psychologische spelletjes", verzekert ze in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Seventeen. "Maar ik vind het belangrijk mysterieus en flirterig te zijn. Er moet altijd iets te raden overblijven."

De ster uit 'Lost in translation' voedt de geruchten over de liefdesrelatie die ze met Timberlake zou hebben door te zwijgen als het graf. Ze ontkent noch bevestigt iets met de voormalig 'N Sync-zanger te hebben. "We leven in een wereld waarin twee vrijgezellen meteen aan elkaar worden gekoppeld. Vooral als ze beroemd zijn", weet ze. "Deze week ben ik het liefje van Justin. Volgende week is Jessica Biel dat."

Tijdens de opnamen voor de videoclip 'What comes around', waarin de 22-jarige Johansson de hoofdrol vertolkt, zou een hevige verliefdheid tussen de 25-jarige Justin en de klassieke schoonheid zijn opgebloeid. Een vriendin van Scarlett bevestigde de kersverse romance. "Scarlett vond Justin altijd al leuk. Ze flirtten vaak met elkaar."

Scarlett verbrak vorig jaar haar relatie met 'Pearl Harbor'-acteur Josh Hartnett. Begin januari bevestigden Timberlake en Cameron Diaz het einde van hun liefdesavontuur. Media speculeerden er vervolgens druk over dat Scarlett de oorzaak zou zijn van de breuk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen