Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson overstuur door veiling spullen

Shownieuws

Michael Jackson is extreem overstuur door de veiling van zijn spullen. Tot de items behoort een gouden plaat voor Thriller. Jackson overweegt stappen te nemen.

(Novum/AP) - Michael Jackson is 'extreem overstuur' door de veiling van zijn spullen. Dat zegt zijn woordvoerder Raymone K. Bain nadat bekend werd dat meer dan elfhonderd memorabilia van de popster en zijn familie eind mei onder de hamer gaan in het Hard Rock Hotel in Las Vegas. Tot de te veilen items behoren een gouden plaat voor het album 'Thriller' en de handgeschreven songtekst van de hit 'ABC' van de Jackson Five.

Het Amerikaanse veilinghuis Guernsey veilt de spullen voor het vervoersbedrijf Universal Express, dat de voorwerpen vorig jaar kocht van de Amerikaan Henry Vaccaro. Hij kreeg de verzameling in handen nadat de familie Jackson een schuld bij een zakenman niet kon afbetalen.

Geïnteresseerden kunnen de memorabilia donderdag al bewonderen in een vestiging van Guernsey in New York. De veiling moet plaatsvinden op 30 en 31 mei. Dan kan ook via veilingsite eBay worden geboden. Jackson overweegt juridische stappen om de verkoop tegen te houden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen