Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Costner klaagt plugger aan

Shownieuws

Kevin Costner klaagt een plugger aan die zijn band niet goed zou promoten. De filmster is de zanger van de Kevin Costner Band. Hij eist een schadevergoeding.

(Novum/AP) - Kevin Costner sleept een plugger voor de rechter. Het bedrijf Mahee Worldwide Ventures Inc. houdt zich volgens de filmster niet aan de verplichting in een contract over het genereren van publiciteit voor zijn ontluikende muziekcarrière. Costner eist een schadevergoeding van ruim zes miljoen euro wegens contractbreuk en fraude.

De 52-jarige acteur, die speelde in films 'Dances with wolves' en 'The bodyguard', is zanger van de Kevin Costner Band, waarvoor hij ook de nummers schrijft. Daarnaast is hij eigenaar van Kevin's Music LLC, dat het management verzorgt van muzikale activiteiten.

In januari sloot Costner een contract waarin zou zijn vastgelegd dat zijn band vijf concerten per jaar geeft die door Mahee zouden worden geregeld. Ook het maken en beheren van een website voor de band zou tot de afspraken behoren waarvan vooralsnog niets is terechtgekomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen