Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reese Witherspoon vindt liefde bij Jake Gyllenhaal

Shownieuws

Reese Witherspoon en Jake Gyllenhaal hebben de laatste maand veel tijd samen doorgebracht. Jake heeft zelfs de kinderen van Reese al ontmoet.

Er broeit iets tussen Reese Witherspoon en Jake Gyllenhaal. De Oscarwinnares is nog maar net gescheiden van Ryan Phillippe, met wie ze twee kinderen heeft, maar zou in Jake al meer dan een goede vriend hebben gevonden.

Hoewel de sterren hun prille verhouding angstvallig buiten de publiciteit zouden proberen te houden, zijn ze samen gezien in een restaurant in Los Angeles. En daar knuffelden ze lieflijk met elkaar, zegt een ooggetuige in het Amerikaanse blad People. "Het zag er heel speels uit."

Vrienden van het stel zouden erkennen dat de twee meer delen dan het eten. "De laatste maand hebben ze veel tijd met elkaar doorgebracht", zegt een vriend van Jake. "Hij is wel vijf jaar jonger dan zij, maar vindt dat alleen maar leuk." De 26-jarige acteur zou al zijn voorgesteld aan de kinderen van Reese, haar dochter Ava (7) en zoon Deacon (3).

De ster uit 'Brokeback mountain' is dan ook gek op kinderen. Hij is dol op zijn kleine nichtje Ramona (6 maanden), de dochter van zijn zus, actrice Maggie Gyllenhaal, en acteur Peter Sarsgaard. Daarnaast heeft hij een petekind dat hij veel ziet, Matilda (zeventien maanden), van wie acteur Heath Ledger en actrice Michelle Williams de ouders zijn. Jake, die eerder een relatie had met actrice Kirsten Dunst, is volgens zijn vrienden nu eenmaal een echte familieman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen