Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Student eerste winnaar De Weg naar Fame

Shownieuws

Juvani Richards is als eerste winnaar uit de bus gekomen van het programma De Weg naar Fame. Hij krijgt de rol van Tyrone in de Nederlandstalige musical 'Fame'.

Juvani Richards is als eerste winnaar uit de bus gekomen van het programma De Weg naar Fame. De 24-jarige student aan de Amsterdamse Theaterschool krijgt de rol van Tyrone in de Nederlandstalige versie van de musical 'Fame'.

De Weg naar Fame volgt de overgebleven kandidaten van audities voor 'Fame', die samen een week in een huis verblijven. Ze volgen onder meer workshops en doen audities. Donderdag was te zien hoe Juvani zijn concurrenten voor de rol van Tyrone versloeg. De komende drie weken is in de show te zien hoe er gestreden wordt om de rollen van Mabel, Serena en Schlomo.

Eerder werd al bekend dat voormalig Idols-finalist Jim Bakkum de rol van Nick zal spelen in de musical over een groep theaterschoolleerlingen. Ook Kim-Lian van der Meij krijgt een rol in 'Fame'. De presentatrice en zangeres neemt de rol van Carmen op zich.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen