Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Kips en X6 op EO-jongerendag

Shownieuws

Sharon Kips, de winnares van X Factor, treedt op tijdens de EO-jongerendag op zaterdag 9 juni. Dat doet ze samen met meidengroep X6, die als derde eindigde.

Sharon Kips, de winnares van X Factor, treedt op tijdens de EO-jongerendag. Dat heeft de zangeres donderdag in Hilversum bekendgemaakt tijdens de aftrap van het jubileumjaar van de Evangelische Omroep, die veertig jaar bestaat. Daar nam ze uit handen van EO-presentator Henk Binnendijk het eerste exemplaar van het jubileumboek van de omroep, 'Altijd goed voor ... hartkloppingen', in ontvangst.

Daarna maakte de 23-jarige Sharon bekend samen met meidengroep X6, die als derde eindigde bij X Factor, op te treden op de jaarlijkse jongerendag van de EO. Sharon voelt van jongs af affiniteit met de EO.

Ook Chris Tomlin, Stellar Kart en Group 1 Crew betreden op zaterdag 9 juni het podium in het Gelredome. De dag wordt gepresenteerd door Frank van der Velde. Arie Boomsma neemt de live tv-presentatie voor zijn rekening.

De releasedatum van het debuutalbum van Sharon, dat '10' heet, is op 23 april. De single 'Heartbreak away' was al een nummer 1-hit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen