Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ernst Daniël Smid is terug met de 3 Baritons

Shownieuws

Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker zijn na tien jaar terug met een aantal concerten als de 3 Baritons. De heren hadden heimwee naar elkaar.

Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker zijn na tien jaar terug met een aantal concerten als de 3 Baritons. De reden voor de hereniging is dat de drie heimwee hadden naar hun optredens. "De tijd is er rijp voor, iedereen heeft zijn carrière opgebouwd", zegt de manager van Smid, Rosemarie Giesen van der Sluis. Waar en wanneer de concerten plaatsvinden, wordt woensdag in De Telegraaf bekendgemaakt.

Ook laat Smid op zijn site weten dat het concert mogelijk wordt opgenomen, en op dvd wordt uitgebracht. Er is zelfs sprake van een documentaire over de hereniging van de zangers. De drie zijn met verschillende omroepen aan het onderhandelen.

Smid schrijft op zijn website dat zijn fans een voorkeursbehandeling krijgen. De 3 Baritons hebben een trouwe achterban en die verdienen iets speciaals. Waarschijnlijk worden de fans beloond met een speciaal concert, maar daarover zijn nog geen details bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen