Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Albert Verlinde noemt Rick Nieman gefrustreerd

Shownieuws

Rick Nieman is gefrustreerd. Dat vermoedt Albert Verlinde. Hij doelt daarmee op de uitspraken van Nieman waaruit blijkt dat hij geen hoge pet van hem opheeft.

Rick Nieman is gefrustreerd. Dat vermoeden heeft Albert Verlinde donderdag uitgesproken in het radioprogramma Evers Staat Op op Radio 538. Hij reageert daarmee op de uitlatingen van Nieman, presentator van het RTL Nieuws, deze week in Vara TV Magazine. Daarin kwam duidelijk naar voren dat de nieuwsman geen hoge pet op heeft van Verlinde.

Verlinde, het gezicht van RTL Boulevard, vindt de uitspraken van Nieman 'niet leuk'. Hij snapt niet waar ze vandaan komen, maar denkt dat ze op een misverstand berusten. Nieman sprak Verlinde ooit via de mail aan op een interview, waarin hij kritiek had geuit op het RTL Nieuws. Daar kreeg hij geen reactie op. Verlinde zegt nu dat dit komt omdat het bericht naar een mailadres is gestuurd dat hij nooit opent.

Nieman had ook gezegd dat Verlinde zijn eigen product op televisie verkoopt. Hij produceert musicals naast zijn werk bij RTL Boulevard. Ook deze aantijging van Nieman wil Verlinde ontkrachten. "Ik verkoop van iedereen. Dat hoort er nou eenmaal bij", zegt hij. "Misschien is het ook moeilijker om iedere dag wat te verzinnen dan alleen maar autocue voor te lezen."

Mister Showbizz, zoals Verlinde wel wordt genoemd, maakt donderdag ook bekend dat hij voor drie jaar heeft bijgetekend bij RTL Nederland. Hij werkt sinds 2001 voor de zender en nog steeds bevalt het hem prima. "Ik ga elke dag met veel plezier naar de studio."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen