Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Felderhof' gekozen tot tijdschrift van het jaar

Shownieuws

Het tijdschrift 'Felderhof' is door het publiek verkozen tot beste tijdschrift van het jaar. Hoofdredacteur Rik Felderhof is dolblij met de uitverkiezing.

Het tijdschrift 'Felderhof' is door het publiek gekozen tot beste tijdschrift van het jaar. Lezers konden hun stem uitbrengen op de website publieksprijs.nl. De hoofdredacteur van het blad, tv-persoonlijkheid Rik Felderhof, is dolblij met de uitverkiezing. "Het is de hoogste waardering die je kunt krijgen als lezers jouw tijdschrift tot het beste kiezen", legt hij uit. "Ik vind het fijn dat het hen niet is ontgaan dat wij gaan voor echte kwaliteit."

De 58-jarige televisiepresentator noemde het blad tijdens de lancering in september vorig jaar een 'tijdschrift van niveau, met onder meer reizen naar het onbekende, diepgaande interviews, spirituele zoektochten, culinaire uitstapjes en romantische omzwervingen'. 'Felderhof' verschijnt twee keer per jaar en heeft een oplage van honderdduizend exemplaren.

De nieuwe 'Felderhof', die nu in de winkel ligt, bevat onder meer artikelen over de Dalai Lama, Isabella en Elettra Rossellini en de hoedenontwerpster van prinses Máxima. Rik Felderhof maakt al meer dan dertig jaar programma's waarin hij bekende en onbekende mensen de kans geeft over zichzelf te vertellen. Hij maakte voor de NCRV onder meer 'De stoel' en 'Villa Felderhof'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen