Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney betaalt 20 dollar voor limonade

Shownieuws

George Clooney is een gulle gever. Hij betaalde twintig dollar voor een bekertje limonade dat een groepje kinderen verkocht in de buurt van zijn filmset.

(Novum/AP) - Een groepje kinderen dat limonade verkoopt in de buurt van de filmset van George Clooney heeft mogelijk een kleine goudmijn in handen. De acteur betaalde twintig dollar voor zijn water met siroop, dat de kinderen voor 25 cent per bekertje verkopen.

De moeder van een van de jongetjes bood het drankje nog gratis aan, maar daar wilde de gulle George niets van weten. Ook was hij niet te beroerd om uitgebreid met de moeders op de foto te gaan. Daarop kwamen ook andere vrouwen uit de buurt in Tobaccoville in North Carolina aangesneld met hun camera in de aanslag.

De kinderen bleven een stuk zakelijker onder de aanwezigheid van de beroemde acteur. Ze maakten een groot bord met daarop de tekst 'George Clooney was here' en zetten dat bij hun kraampje neer.

De 45-jarige Clooney werk momenteel aan de film 'Leatherheads', waarin hij niet alleen de hoofdrol speelt, maar waarvan hij ook de regie op zich neemt. Zijn tegenspeelster is Renée Zellweger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen