Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Paparazzi niet bang voor Ron Brandsteder

Shownieuws

Jan Paparazzi is bedreigd door Ron Brandsteder. De radiomaker belde Ron op in de ochtenshow 'Kicken wordt wakker', maar deze was daar niet van gecharmeerd.

De volgende keer dat Ron Brandsteder Jan Paparazzi tegenkomt, verkoopt hij hem 'een knal voor zijn vervelende kop'. Jan van Zanten, zoals Jan Paparazzi eigenlijk heet, belde de presentator onlangs tijdens de ochtendshow 'Kicken wordt wakker' van Radio Veronica. Brandsteder kon het tijdstip waarop dat gebeurde niet waarderen. "Jammer, zo'n reactie", zegt Van Zanten donderdag in De Telegraaf.

Bang dat hij echt een klap van Brandsteder krijgt, is Van Zanten niet. "De soep zal niet zo heet worden gegeten als die wordt opgediend", denkt hij. "De eerstvolgende gelegenheid dat we elkaar tegen het lijf lopen, zal ik gewoon op Ron af stappen."

Van Zanten is eraan gewend dat niet iedereen vrolijk op zijn telefoontjes reageert. Hij brak door op de radio met de rubriek 'Telefoonterreur' in het programma 'Jensen in de middag', waarin hij zich bijvoorbeeld uitgaf voor gemeenteambtenaar die meedeelde dat er een taxistandplaats voor een huis werd geplaatst. "De meeste mensen doen leuk mee als ik bel", vertelt hij. "Maar bijvoorbeeld Maarten Spanjer, Chriet Titulaer en nu dus ook Ron Brandsteder zijn er minder van gecharmeerd."

De naam Jan Paparazzi heeft hij te danken aan Robert Jensen, bij wie hij de afgelopen jaren op de bank zat in de talkshow Jensen op RTL 5. Dit seizoen doet hij voor het eerst niet meer mee. "Een prachtige rol, maar ik wilde terug naar mijn echte passie: radio maken." Nu is hij de sidekick van radio-dj Patrick Kicken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen