Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sex and the City-ster snuffelt in vuilnisbak

Shownieuws

Cynthia Nixon heeft geen last van smetvrees. Vorige week werd de Sex and the City-ster betrapt op het wroeten in een vuilnisbak in een park in New York.

Cynthia Nixon heeft geen last van smetvrees. Vorige week werd Nixon, die Miranda Hobbes speelde in Sex and the City, betrapt op het wroeten in een vuilnisbak in een park in New York. Dat vertelt een bezoekster van het park woensdag in de Amerikaanse krant New York Daily News.

De vrouw gooide een leeg plastic zakje in de afvalbak. "Vervolgens liep een dame op de vuilnisbak af en viste zij mijn zakje weer uit de emmer", vertelt de vrouw, die anoniem wil blijven. "Ik was geshockeerd!"

Toen de vrouw zag dat het Cynthia Nixon was, sloeg de verbijstering toe. De actrice draaide zich naar de parkbezoekster om en vroeg of het goed was als zij het zakje meenam. "Vervolgens deed ze een half opgegeten snack van haar zoontje in de zak," vertelt de vrouw vol walging.

De 40-jarige Cynthia Nixon brak door met de rol van de succesvolle advocate Miranda Hobbes in de tv-komedie Sex and the City. Ze woont in New York, met haar vriendin en haar twee kinderen Samantha (10) en Charles (4).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen