Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anouk van Nes leert van katten

Shownieuws

Anouk van Nes volgde woensdag een cursus kattenpsycholgie. De actrice is van plan de opgedane kennis gebruiken voor haar spel in de musical 'Cats'.

Anouk van Nes leert van katten

Anouk van Nes gebruikt kattenpsychologie voor haar spel in de musical 'Cats'. Dat vertelt zij woensdag aan Novum Nieuws. In de productie, die momenteel te zien is in Koninklijk Theater Carré, kruipt de voormalige GTST-ster in de huid van straatkat Bomballerien.

Anouk was woensdag aanwezig bij de Whiskas Kitten Class, een stoomcursus poezen opvoeden en begrijpen. De actrice weet al precies hoe ze haar nieuw opgedane kennis in de praktijk gaat brengen. "We spelen dat we 's nachts, als katten, bij elkaar komen op een vuilnisbelt. Ik heb geleerd dat katten eerst hun territorium bekijken en leren kennen. Daarna pas elkaar", vertelt ze. "Wat ik als mens van nature doe, is eerst alle andere katten even begroeten. Dan kijk ik pas om me heen. Eigenlijk moet dat dus andersom."

Om zich te kunnen inleven in de harige huisdieren lijkt de 36-jarige Anouk voornamelijk aangewezen op activiteiten buitenshuis. "Ik wil vreselijk graag twee katten", verzekert ze. "Maar ik ben heel erg weinig thuis, dus dat is een beetje zielig. Daarbij is mijn vriend allergisch. Hoe ik het ook probeer, een kat komt er gewoon niet in."

De workshop van de kattenvoergigant wordt van 10 april tot en met 10 juli op verschillende locaties in Nederland gegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen