Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Rock moet vaderschapstest doen

Shownieuws

Chris Rock moet binnenkort DNA-materiaal afstaan. Het erfelijke materiaal moet duidelijk maken of de acteur de vader is van een 13-jarige jongen.

Chris Rock moet binnenkort DNA-materiaal afstaan. Onderzoek daarvan moet duidelijk maken of de acteur de vader is van een 13-jarige jongen. Kali Bowyer beweert dat Rock de verwekker is van haar zoon Jordan. De 35-jarige journaliste claimt dat ze vroeger regelmatig met de komiek in bed is gedoken. "We behoorden tot dezelfde vriendengroep. En eens in de zoveel tijd hadden we seks, zonder verdere verplichtingen", vertelt ze in de Amerikaanse krant New York Daily News.

Kali, die vorige maand een verzoek tot een vaderschapstest indiende bij een rechtbank in de Amerikaanse staat Georgia, vertelt dat ze vlak na de geboorte van haar zoon al contact opnam met de advocaat van Rock. Ze geeft toe dat ze toentertijd niet genoeg druk heeft uitgeoefend, omdat ze toch niet verwachtte dat de komiek een rol zou spelen in het leven van haar kind.

De vrouw besloot toch werk te maken van de DNA-test nadat haar zoon een epileptische aanval had gekregen. Ze is niet verzekerd en ze zegt schulden te hebben doordat ze de doktersrekeningen niet kan betalen. "Het gaat me niet om geld voor mezelf", verklaart ze. "Ik wil Chris ook niet aanklagen voor miljoenen dollars. De reden voor de test is dat ik vast wil stellen dat hij de vader is, zodat hij kinderbijslag en een bijdrage aan de medische kosten moet betalen."

Volgens zijn advocaten is de 42-jarige Rock bereid de test te doen. Hij heeft het op het moment echter te druk met de promotie van zijn nieuwe film 'I think I love my wife'. De acteur is inmiddels al tien jaar samen met zijn vrouw Malaak. Ze hebben twee dochtertjes: Lola van 4 en Zahra van 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen