Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeugd van Tegenwoordig vraagt fans hulp bij clip

Shownieuws

De Jeugd van Tegenwoordig roept fans op om een clip te maken van het nieuwe nummer 'Shenkie'. Fans kunnen al hun creativiteit kwijt, ze krijgen de vrije hand.

De Jeugd van Tegenwoordig roept fans op om een videoclip te maken van het nieuwe nummer 'Shenkie'. Zij kunnen al hun creativiteit kwijt, want ze mogen de regie, montage en opname in eigen hand nemen. De beste inzending wordt de officiële clip van het nummer en zal te zien zijn op muziekzender TMF.

De grofgebekte Jeugd bestaat uit drie jongens, Vieze Fur, P.Fabergé en Willy Wartaal. De rapformatie scoorde in 2005 een nummer 1-hit met 'Watskeburt'. Ze kregen een docusoap op BNN en op Nederland 3 een vierdelige serie, genaamd 'De jeugd van tegenwoordig op hun best'. Het tweede nummer 'Voorjekijkenendoorlopen' was het eerste nummer dat eerder als ringtone te verkrijgen was dan als single.

De eerste vijftig inzendingen worden beloond met een dvd van de band met alle clips, soaps en extra's. Ook krijgen de deelnemers kaarten voor een releaseparty. Op woensdag 25 april wordt de winnaar van de beste clip bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen