Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halle Berry in tranen om ster op Walk of Fame

Shownieuws

Halle Berry kon haar tranen niet bedwingen toen haar ster op de Hollywood Walk of Fame werd onthuld. "Toen ik al die mensen zag, begon ik te huilen", zei ze.

(Novum/AP) - Halle Berry kon haar tranen niet bedwingen toen dinsdag haar ster op de Hollywood Walk of Fame werd onthuld. "Toen ik al die mensen zag staan en mijn vrienden, begon ik te huilen", stamelde een ontroerde Berry na afloop.

De 40-jarige actrice, die al een Oscar en een Golden Globe in de kast heeft staan, is de 2333e persoon die wordt vereerd met een ster. Het leven van de stralende filmster was echter niet altijd rozengeur en maneschijn. Onlangs onthulde zij dat het niet veel had gescheeld of de donkere schone had zelfmoord gepleegd. Na een stukgelopen huwelijk, wilde zij zich in 1996 vergassen.

Berry, die eerder speelde in films als 'Die another day' en 'Monster's ball', is binnenkort te zien in de thriller 'Perfect Stranger'. De film, waarin een hoofdrol is weggelegd voor Bruce Willis, draait vanaf volgende week donderdag in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen