Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kerry Katona woedend op ex-man Brian McFadden

Shownieuws

Kerry Katona heeft uitgehaald naar haar ex-man Brian McFadden. De oud-zangeres van Atomic Kitten zegt in The Mirror dat haar ex-man door en door slecht is.

Kerry Katona heeft uitgehaald naar haar ex-man Brian McFadden. De voormalige zangeres van Atomic Kitten zegt in de Britse krant The Mirror dat haar ex-man door en door slecht is. Zij reageert op uitspraken die de ex-Westlifezanger volgens haar heeft gedaan.

McFadden zou haar gezegd hebben alleen met de 26-jarige zangeres getrouwd te zijn vanwege het feestje en het geld dat de media voor de foto's van het huwelijk betaalden. Hij zou verder de komst van hun twee dochters, Molly en Lilly-Sue, hebben vergeleken met de aanschaf van een hond.

Katona laat de krant weten dat hun kinderen uit liefde geboren zijn. "Ik kan niet geloven dat Brian zo gemeen en harteloos is", zegt ze. "Je kinderen met honden vergelijken is wel het gemeenste wat je kunt doen."

McFadden kan zich niet veel negatieve publiciteit meer veroorloven. Eerder liet Westlife weten McFadden niet meer terug bij de band te willen, en tot overmaat van ramp werd hij door zijn platenlabel Sony BMG gedumpt.

Katona en McFadden trouwden in 2002 in Ierland en vierden hun huwelijksreis op Mauritius. Ze kregen in 2001 hun dochter Molly en in 2003 Lilly-Sue. Het stel scheidde in 2004 na amper drie jaar huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen