Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B bevallen van dochter

Shownieuws

Mel B is maandag in Los Angeles bevallen van een dochter. Dat heeft haar woordvoerster bevestigd tegenover de Britse omroep BBC. Het meisje is gezond.

Mel B is maandag in Los Angeles bevallen van een dochter. Dat heeft haar woordvoerster bevestigd tegenover de Britse omroep BBC. "Het kindje is gezond en heeft een goede kop met haar", zei ze. Het meisje heeft nog geen naam. Vooralsnog wordt ze Baby Brown genoemd.

Onduidelijk is nog wie zich de vader mag noemen van het kindje van Mel B, die voluit Melanie Brown heet. Volgens de ex-Spice Girl is dat acteur Eddie Murphy, maar hij heeft zijn twijfels daarover uitgesproken. De twee hadden vorig jaar korte tijd een stormachtige affaire. Opvallend is dat de baby precies op dezelfde dag is geboren als haar potentiële vader.

Brown heeft al een 8-jarige dochter, Phoenix Chi, met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar. De twee zetten in 2000 een punt achter hun huwelijk. De 45-jarige Murphy scheidde vorig jaar van zijn vrouw Nicole, met wie hij vijf kinderen heeft. De acteur heeft nu een relatie met filmproducer Tracy Edmonds, de ex-vrouw van zanger Babyface.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen