Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikanen zijn Victoria Beckham nu al zat

Shownieuws

Amerikanen hebben nu al hun buik vol van Victoria Beckham. Om hun gevoelens kracht bij te zetten, zijn er T-shirts op de markt met anti-Posh-slogans.

Amerikanen hebben nu al genoeg van Victoria Beckham. Voetbalfans zijn dolblij met de komst van de 31-jarige David Beckham, die een contract tekende bij LA Galaxy. Ze zouden echter liever zien dat hij zijn vrouw achterlaat in Groot-Brittannië. Om uiting te geven aan hun gevoelens, zijn er T-shirts op de markt gebracht met anti-Posh-slogans.

Op FreeBecks.com zijn shirts te bestellen met de tekst 'Free Becks!'. Aan de Britten wordt de tekst 'Keep Posh' gericht. Ontwerpster Sheila Cameron richtte eerder al haar pijlen op Britney Spears en Katie Holmes met haar krachtige oneliners.

Cameron drukte de tekst 'I was bald way before Britney' op rompertjes en op shirts voor volwassenen. Op een ander modelletje is 'Free Katie' te lezen, omdat Katie volgens haar gevangen zit in de klauwen van Tom Cruise en zijn Scientology-kerk. Toen sterren als Britney Spears, Lindsay Lohan en Paris Hilton zonder ondergoed werden gefotografeerd, verschenen shirtjes met 'Keep your panties on!'

Victoria heeft nog niet gereageerd op de actie van Cameron.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen