Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez: J-Lo is dood

Shownieuws

Jennifer Lopez heeft haar alter ego J-Lo aan de kant gezet. "Ik ben geen J-Lo meer, ik ben Jennifer Lopez", vertelt ze aan de Britse krant The Guardian.

Jennifer Lopez heeft haar alter ego J-Lo aan de kant gezet. "Ik ben geen J-Lo meer, ik ben Jennifer Lopez", vertelt ze aan de Britse krant The Guardian. De latina gaat terug naar haar roots, en zegt ook geen diva meer te willen zijn. "Ik ben eindelijk wie ik ben, het heeft me tien jaar gekost om daarachter te komen", laat ze weten.

Het afscheid van haar divagedrag blijkt uit het feit dat de 37-jarige Lopez maandag haar burgerplicht nakwam als jurylid in een rechtzaak in Beverly Hills. Entertainmentwebsite TMZ laat weten dat ze met een assistent bij de rechtbank verscheen. De zangeres en actrice sms'te veel met vrienden, maar overlegde over de zaak met de andere juryleden. De rechtszaak werd later die dag geseponeerd, en daarna mocht de zangeres huiswaarts keren.

Lopez brengt dinsdag haar Spaanstalige album 'Como ama una mujer' uit, wat 'Hoe een vrouw liefheeft' betekent. De cd moet vooral aan de verwachtingen van Lopez voldoen, en niet aan die van het publiek. De plaat staat vol met dramatische en romantische teksten, en richt zich volledig op de Latijns-Amerikaanse markt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen