Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangshow verder zonder Peggy-Jane en Thomas

Shownieuws

Het doek is gevallen voor Peggy-Jane de Schepper en Thomas Berge. Ze zijn als vierde zangduo afgevallen in 'Just the two of us' op Tien.

Het doek is gevallen voor Peggy-Jane de Schepper en Thomas Berge. Ze zijn als vierde zangduo afgevallen in 'Just the two of us', de zangwedstrijd op Tien. Maandag gingen ze in een sing-off de strijd aan met Mark van Eeuwen en Nurlaila Karim. De kijkers bepaalden uiteindelijk dat Peggy-Jane en Thomas naar huis moesten.

De actrice en de 17-jarige zanger zongen het nummer 'Ik bel je zomaar even op'. Dat Gordon, de oorspronkelijke vertolker van het liedje, de show presenteert, voorkwam niet dat het koppel afviel.

De hoogste juryscore was maandag voor de duo's Edwin Evers en Berget Lewis en Ruth Jacott en Beau van Erven Dorens. Ruth en Beau verrasten de jury met een overtuigende vertolking van 'Geef mij je angst'.

Volgende week nemen de vijf overgebleven koppels, onder wie Sonja Silva en Syb van der Ploeg en Xander de Buisonjé en Monique Smit, het weer tegen elkaar op. Dan staat het thema film en televisie centraal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen