Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sascha Visser valt op oudere vrouwen

Shownieuws

Sascha Visser valt op oudere vrouwen. "Een vrouw van 60 is misschien overdreven, maar iedereen daaronder komt zeker in aanmerking", grapt de 19-jarige acteur.

Sascha Visser valt op oudere vrouwen. De 19–jarige acteur, die meedoet aan de talentenjacht 'So you wannabe a popstar' zoekt een rijpere vrouw als vriendin. "Een vrouw van 60 is misschien overdreven, maar iedereen daaronder komt zeker in aanmerking", grapt de jonge ster maandag tegen Shownieuws.

Het meisjesidool heeft een aardig wensenpakket waaraan zijn toekomstige geliefde aan moet voldoen. "Ze moet donkerharig zijn en niet te veel make-up dragen", zegt Sascha. "Ze moet ook normaal, lief en eigenwijs zijn."

Daphne Bunskoek voldoet volgens de acteur aan alle eisen die hij stelt aan een vriendin. "Volgens mij is zij normaal en toch pittig." Fajah Lourens, zijn collega in 'So you wannabe a popstar', heeft wel donkere lokken, maar doet het hart van Sascha niet sneller kloppen. "Ze ziet er wel heel lekker uit, maar ze is niet mijn type."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen