Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elle van Rijn doneert schilderij aan kunstveiling

Shownieuws

Elle van Rijn heeft een schilderij gedoneerd aan de kunstveiling die Flair organiseert. Het blad houdt de veiling om zijn vijfjarig bestaan te vieren.

Elle van Rijn heeft een schilderij gedoneerd aan de kunstveiling die Flair organiseert. Het blad houdt de online veiling naar aanleiding van zijn vijfjarig bestaan. Lezeressen van het blad kunnen de komende vijf weken een bod uitbrengen op een kunstwerk.

De opbrengst van de veiling wordt gedoneerd aan stichting UNAIT, die met kleinschalige projecten actief is in Gambia. Het jubileum wordt ook gevierd met de oprichting van het Flair Fund. Uit het fonds wordt maandelijks duizend euro geschonken aan een project of goed doel dat is voorgedragen door een Flair-lezeres.

Duizendpoot Van Rijn acteert, schrijft, schildert en heeft een column in Flair. Ze is getrouwd met regisseur Kaja Wolffers. Vorig jaar kwam haar eerste boek 'De tragische geschiedenis van mijn succes' uit. Inmiddels is de blondine, die vooral bekend werd door haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden, bezig aan haar tweede boek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen