Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Advocate stuurt Birkhead gepeperde rekening

Shownieuws

Larry Birkhead heeft een gepeperde rekening voorgeschoteld gekregen van zijn voormalige advovcate. Debra Opri meent recht te hebben op een half miljoen euro.

Larry Birkhead heeft een gepeperde rekening gekregen van zijn voormalige advovcate. Debra Opri meent recht te hebben op bijna een half miljoen euro. Als Larry meteen betaalt, hoeft hij maar 380 duizend euro over te maken.

De ex-vriend van Anna Nicole Smith voerde met behulp van Opri strijd in de zaak rond de voogdij over het dochtertje van Smith, de zes maanden oude Dannielynn. De twee besloten twee weken geleden hun samenwerking te beëindigen, nadat er al geruime tijd geruchten gingen over flinke meningsverschillen tussen de twee.

De Amerikaanse website TMZ legde de hand op de gespecificeerde rekening die Opri opstelde voor haar ex-cliënt. Uit de rekening, die uit 120 pagina's bestaat, blijkt onder meer dat de advocate een uurloon rekent van 350 euro. Op 1 maart, de dag voor de begrafenis van de ex-Playmate op de Bahama's, beweert Opri tien uur te hebben gewerkt aan het voorbereiden van de aanwezigheid van Larry en haarzelf bij de uitvaartdienst. Voor de dag van de uitvaart rekent ze wederom tien uur, om dezelfde reden. Voor de dag daarop meent ze weer recht te hebben op uitbetaling van tien keer haar uurloon: voor de terugreis van Nassau naar Los Angeles. Saillant detail is dat Birkhead haar had gevraagd om weg te blijven bij de dienst voor zijn ex-vriendin.

Op de rekening staan ook enkele rekeningen van restaurants. Opri claimt dat ze ruim 1800 euro heeft uitgegeven voor een diner met een andere advocaat. De nota voor een etentje bij een steakhouse dat 120 euro kostte, bevat een fooi van 35 euro. Birkhead was er niet eens bij. Er staan ook stomerijkosten op, gemaakt voor de man van de advocate.

De 34-jarige Birkhead probeert al maanden aan te tonen dat hij de vader is van Dannielynn. Howard K. Stern, de laatste partner van Smith, staat op de geboorteakte geregistreerd als de vader van het meisje. Birkhead wil dat Stern DNA afstaat om hem uit te sluiten als de vader.

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari op 39-jarige leeftijd in een hotelkamer in Florida. Het is nog onduidelijk wat de doodsoorzaak was, maar speculaties over een overdosis drugs zijn hardnekkig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen