Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Diddy brengt nacht door bij Sienna Miller'

Shownieuws

Diddy heeft een nacht bij actrice Sienna Miller in Londen gelogeerd. De Amerikaanse rapper en producent belde om 04.00 uur aan bij de blonde actrice.

Diddy heeft een nacht gelogeerd bij Sienna Miller in Londen. De Amerikaanse rapper belde om 04.00 uur aan bij de blonde actrice. Op foto's die de Britse krant Sunday Mirror publiceert, is te zien dat Diddy zijn hoofd om de hoek van de deur steekt, een halfuur nadat hij was binnengelaten.

Voordat hij naar Sienna, ging was de 37-jarige muziekproducent te gast geweest bij de opening van een nieuwe Londense club. "Hij vond het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar geen enkele vrouw wist hem voor zich te winnen", vertelt een bron aan de krant.

Eerder deze week hadden Diddy en Sienna het al gezellig in de trendy Londense club Paper. De actrice verliet toen de club met Jamie Burke, met wie ze een knipperlichtrelatie heeft.

Het is niet de eerste keer dat Sienna Miller met Diddy in verband wordt gebracht. Eind januari vergezelde de rapper, die eigenlijk Sean Combs heet, de 25-jarige actrice naar haar hotel in New York. Toen hij camera's zag, zou hij zijn lijfwacht erop af hebben gestuurd. De twee ontkenden toen een relatie te hebben.

Diddy is al jaren samen met Kim Porter. Zij hebben een 8-jarige zoon en een tweeling van drie maanden. In een interview in de Daily Mirror vertelde de artiest vorige week nog dat hij niet klaar is voor een huwelijk. "Veel mannen zijn getrouwd, maar gaan nog steeds hun eigen gang", vertelde de artiest. "Ik wil niet trouwen en vervolgens falen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen