Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barrie Stevens laat vriend moeilijk los

Shownieuws

Barrie Stevens vindt het moeilijk om zijn vriend los te laten. "Marcel neemt zijn vrijheid als hij dat wil", vertelt de 62-jarige choreograaf en acteur.

Barrie Stevens vindt het moeilijk zijn vriend los te laten. "Marcel neemt zijn vrijheid als hij dat wil", vertelt de 62-jarige choreograaf en acteur in De Telegraaf. "Op de vraag hoe laat hij terug is geeft hij geen antwoord, maar roept dan: kan ik dan niks doen zonder jou?' Barrie vertrouwt zijn 31-jarige vriend wel, maar hij maakt zich vaak zorgen.

De van oorsprong Britse choreograaf traint nu zes weken in de sportschool. Niet alleen voor zichzelf, maar ook omdat zijn vriend dat belangrijk vindt. "Waar Marcel heel principieel in is, is dat ik er goed uit moet zien", vertelt Barrie, die bekend werd door zijn rollen in tv-series als Ja Zuster, Nee Zuster en Tita Tovenaar. "Ik trek wel eens kleding aan die niet bij elkaar past en dat kan Marcel niet hebben. Als je naar buiten gaat moet het geheel in orde zijn, vindt hij."

Barrie Stevens had eerder een relatie met de acteur Leen Jongewaard. De twee waren bijna twintig jaar samen. Als danser en acteur heeft Barrie tientallen jaren op de planken gestaan, vooral in musicals. Ook was hij jarenlang jurylid in de Soundmixshow van Henny Huisman.

In september begint Stevens met de regie van de Engelstalige versie van de musical Fame, waarin Jody Bernal en Hans van der Togt rollen spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen