Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sean Lennon wordt altijd en overal herkend

Shownieuws

Sean Lennon kan er niet omheen: hij wordt altijd en overal herkend. Met dank aan zijn beroemde ouders, Yoko Ono en John Lennon. "Ik weet niet beter."

(Novum/AP) - Sean Lennon kan er niet omheen: hij wordt altijd en overal herkend. Met dank aan zijn beroemde ouders, Yoko Ono en John Lennon, met wie hij een opvallende gelijkenis vertoont. Hij doet zijn uiterste best zich niet te veel van alle aandacht aan te trekken. "Ik weet niet beter dan dat mensen altijd iets te zeggen hebben over mijn ouders. Hoe het leven er uitziet zonder al dat commentaar weet ik dus gewoon niet."

Jammer blijft natuurlijk dat mensen nooit de moeite nemen hem echt te leren kennen, vindt Lennon, die net als zijn vader muzikant is. "Ik word vaak gezien als een rijk en verwend jochie. Veel mensen begrijpen mij niet."

Toch leverde de herkenning hem ook grappige momenten op. Zo werd hij als 15-jarige door een taxichauffeur aangezien voor de dochter van Paul McCartney. "Ik ben veel gewend, maar ik was toen wel even van de kaart."

De 31-jarige Sean is het gelukkigst als hij kan toeren, zoals nu voor de promotie van zijn nieuwe album 'Friendly fire'. "Ik houd echt van muziek spelen voor een publiek. Dat is hoe muziek bedoeld is, het overbrengen aan anderen. Dat dingen ook moeten worden opgenomen, is pas een paar honderd jaar geleden bedacht."

De tournee voert Sean Lennon niet naar Nederland. Hij blijft in de Verenigde Staten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen