Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stralende Britney Spears viert scheiding

Shownieuws

Een stralende Britney Spears heeft gevierd dat ze het op een akkoordje heeft gegooid bij haar scheiding van Kevin Federline. Ze ging met vrienden uit in LA.

Een stralende Britney Spears heeft uitbundig gevierd dat ze het op een akkoordje heeft gegooid bij haar scheiding van Kevin Federline. Met een pruik op, recent gebleekte tanden een paar gekleurde lenzen in haar ogen toog La Spears vrijdag als een frisse verschijning met een groepje vrienden naar een nachtclub in Los Angeles. Dat meldt The Sun.

De advocaat van Federline heeft laten weten dat in de overeenkomst onder meer de voogdij over de twee zoontjes van het stel is geregeld. Details zijn niet vrijgegeven, maar volgens geruchten zijn de twee gedeelde voogdij overeengekomen. Ook zou Federline een miljoen dollar van zijn ex ontvangen.

Britney, die tot ruim een week geleden in een ontwenningskliniek zat, zou zich inmiddels volledig op haar comeback als popprinses hebben gestort. Naar verluidt heeft ze rapper Ne-Yo ingeschakeld om aan haar nieuwe album te werken. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de hits 'Irreplaceable' van Beyoncé en 'Unfaithful' van Rihanna. Voor Britney zou hij zes nummers hebben geschreven, waarvan ze er al vier zou hebben goedgekeurd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen