Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marie Osmond gaat scheiden

Shownieuws

Marie Osmond en haar man Brian Blosil zetten na twintig jaar een punt achter hun huwelijk. De zorg voor hun acht kinderen nemen ze samen op zich.

(Novum/AP) - Marie Osmond en haar man Brian Blosil zetten na twintig jaar een punt achter hun huwelijk. Ze laten weten op vriendschappelijke wijze uit elkaar te gaan en de zorg voor de kinderen samen op zich te nemen. Osmond en Blosil, die muziekproducer is, hebben acht kinderen, van wie er een paar zijn geadopteerd. Ze trouwden in 1986 in een mormoonse kerk.

De 47-jarige Osmond was in de jaren zestig en zeventig bekend als lid van The Osmond Family. Als 13-jarig meisje had ze een de hit met 'Paper roses'. Later vormde ze met broer Donny Osmond, een heus tieneridool na zijn hit 'Puppy love', het duo Donny & Marie. Samen hadden ze een gelijknamige televisieshow. Nu heeft Marie een succesvol bedrijf dat porseleinen poppen verkoopt.

Het nieuws van de scheiding valt opvallend genoeg samen met de aankondiging van de Amerikaanse zender ABC het programma van Donny Osmond van de buis te halen. De realityshow, waarin deelnemers streden om hun liefste wens te zien uitkomen, trok te weinig kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen