Kies je favoriete radiostation

Dossiers

R&b-zanger Usher bevestigt trouwplannen

Shownieuws

R&b-ster Usher gaat trouwen met zijn vriendin Tameka Foster. De geruchten gingen al langer, maar de woordvoerder van de zanger heeft het nieuws nu bevestigd.

(Novum/AP) - R&b-ster Usher gaat trouwen. De geruchten gingen al langer, maar de woordvoerder van de zanger heeft het nieuws nu pas bevestigd. Usher stapt in het huwelijksbootje met styliste Tameka Foster, met wie hij al geruime tijd een relatie heeft. De twee geven elkaar voor het einde van het jaar het jawoord.

Op onder meer de fansite usherforever.com werd eerder al onthuld dat de 28-jarige zanger zijn vriendin op Valentijnsdag had verrast met een diamanten verlovingsring. Ook meldde de site dat de moeder van de zanger haar niet bepaald een geschikte huwelijkskandidate vinden. Tameka zou een slechte invloed hebben op de carrière van haar zoon. Ook zou ze nog niet officieel gescheiden zijn van muziekproducer Ryan Glover.

Usher Raymond, zoals Usher voluit heet, scoorde hits als 'Confessions', 'Burn', 'You make me wanna' en 'Yeah'. Ook speelde hij in de film 'In the mix' en in de Broadway-musical 'Chicago'. Eerder had hij relaties met topmodel Naomi Campbell en voormalig TLC-zangeres Chilli.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen