Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kluivert sluit huwelijk met Rossana niet uit

Shownieuws

Patrick Kluivert sluit een huwelijk met zijn nieuwe liefde Rossana Lima niet uit. "Ik heb gezegd dat ik dat nooit meer wilde. Maar mijn mening is bijgesteld."

Patrick Kluivert sluit een huwelijk met zijn nieuwe liefde, styliste Rossana Lima, niet uit. "Ik heb gezegd dat ik dat nooit meer wilde", zegt de voetballer zaterdag in De Telegraaf. "Maar ik heb mijn mening inmiddels wel bijgesteld. Zeg nooit nooit." De 30-jarige Kluivert, die sinds kort weer bij PSV speelt, was eerder getrouwd met Angela van Hulten, met wie hij drie zoons heeft.

Een jaar geleden verklaarde hij tijdens de presentatie van zijn autobiografie altijd van Angela te zullen houden. "Het was het verleden dat sprak", zegt Kluivert daar nu over. "Ik ben doorgegaan met mijn leven, met Rossana. Zij is nu mijn toekomst." En inderdaad. Het stel verwacht in september hun eerste kindje samen.

Daarmee komt het gezamenlijke huishouden van Patrick en Rossana, die al een dochter en een zoon heeft, op acht personen. "We noemen ons zelf de familie Von Trapp, als in 'The sound of music'", gniffelt Patrick.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen